Bästa webbhotellet för WordPress 2020

Anton Marklund

Letar du efter bästa webbhotellet för WordPress? Då har du hittat rätt.

Bästa webbhotellet 2020.

Det korta svaret vad som är det bästa webbhotellet 2020 är Inleed.

Inleed erbjuder webbhotell från 19:- kronor per månad och ger bra prestanda för pengarna gentemot andra alternativ.

Vår rekommendation är dock att välja deras abonemang för 99:- kronor per månad som de kallar ”Prime #1” för att få ännu bättre prestanda så din hemsida kan ladda ännu lite snabbare, hantera fler besökare och mer utrymme så du får plats med alla bilder & mail samt har möjlighet att skapa fler hemsidor om det skulle behövas.

Utöver väldigt bra prestanda när det gäller utrymme och RAM-minne (som gör att din sajt klarar mer) så erbjuder Inleed även väldigt bra support enkelt via chat och kan hjälpa dig som nybörjare med de flesta frågorna.

Inleed inkluderar även gratis SSL som hos många andra hosting-leverantörer kostar 100 – 300 kronor per år. SSL gör att din hemsida visas som säker på i webbläsaren och skyddar trafiken som skickas via din hemsida så obehöriga inte kan ta del av den.

Billigaste webbhotellet

Det finns webbhotell för så lågt som 1 krona per månad (+139:- uppläggningsavgift) men de är inte användbara för att skapa hemsidor i WordPress (eller på andra vis för den delen).

Webbhotell för WordPress

När du ska välja webbhotell och vill installera WordPress var noga med att välja ett som erbjuder one-click install av WordPress. Idag erbjuder de flesta denna tjänst men dubbelkolla alltid. Det går att installera ändå men om du är nybörjare är det klokt att välja ett webbhotell som erbjuder one-click install så du slipper lägga onödig energi på tekniska bitarna.

Åter igen, vår rekommendation för webbhotell är Inleed.

Har du extremt låg budget har Miss Hosting ofta erbjudanden och erbjuder hosting för så lågt som 9:- kronor per månad.

WordPress på webbhotellet.

Är du osäker på hur man sätter upp WordPress på din hosting, ta del av vår guide för WordPresshemsidor.

Published: 14 maj, 2020

Writen by

Anton Marklund

Företagare som tycker det är kul med digital marknadsföring och brinner för att hjälpa och inspirera andra att starta företag.

Do You Enjoyed This Article?

Join our community of 3 million people and get updated every week We have a lot more just for you! Lets join us now

Continue reading

Hjälp att starta företag.

Vill du få hjälp med att starta eget företag och öka din chanser att lyckas? Känns det som för mycket saker att tänka på när

Read More

Starta Eget Företag 2022

Starta Eget företag med rätt kunskap. Hur startar man ett företag 2022? Detta är den kompletta guiden för dig som ska starta företag Affärsidé Första

Read More

Affärsidéer 2022

Bästa Affärsidéerna 2022. Vill du hitta den affärsidé som passar bäst för dig 2022? Då har du hittat rätt. I slutet på denna artikel kommer

Read More