WordPress-TEMAN 2020, Lista med de bästa för företag.

Lista med de bästa WordPress-temana för företag 2020 enligt mig.

Ekko – Ett tema för företag som säljer tjänster med flera färdiga mallar.

Ekko är en av mina nya favoritteman 2020 med 50 färdigbyggda mallar för olika typer av företag som med små justeringar kan passa för i princip varje företag. Enligt mig är mallarna för serviceyrken som städfirma, trädgårdshjälp, byggfirmor, skönhetssalonger, arkitekter, veterinärer, jurister. Du hittar även mallar för det mesta inom marknadsföring, konsultverksamhet & cateringverksamhet för att nämna några.

Köp temat här.

Woodmart – Tema för E-handel

Woodmart fungerar riktigt bra och har demosidor som går att använda för de flesta webbutikerna man kan tänkas starta, oavsett om du ska sälja kläder, solpaneler, möbler, klockor, elektronik, leksaker eller massa annat.

Enligt tema författarna själva: ”WoodMart är ett premiumtema optimerat för att skapa WooCommerce onlinebutiker som ger ett supersnabbt gränssnitt för den ultimata användarupplevelsen”

Köp Woodmart här.

SaasLand – Tema för Startup / Appar / SAAS / Digitala tjänster

SaasLand är ett tema med modern design för startups, appar, SAAS och digitala tjänster. SaasLand erbjuder en Stilren, modern och vacker design.

Köp SaasLand här.

För Bloggar

Contentberg – Kom igång och blogga snabbt.

StartaEgetFöretag.se är byggd med detta tema (Februari 2020) eftersom jag redan hade köpt detta tema men inte använt det. Fokus för denna sajt är innehåll som svarar på frågor som många Googlar på vilket gjorde att ContentBerg passade bra för att komma igång snabbt med detta. Eventuellt kommer denna sajt byta tema till något med mer fokus på säljande design, just nu är favoriten

The Issue – För blogg eller onlinemagasin.

En bäst säljare inom blogg / magasin-nichen av teman som kom ut 2019. Många köpare och bra recensioner – för dig som vill skapa en stilsajt med innehåll kan dett vara temat för dig.

Köp ”The Issue” här.

SquareType – Nästa design för StartaEgetFöretag.se?

SquareType är en personlig typ när det gäller design och är just nu favoriten för kommande design på StartaEgetFöretag.se om vi inte redan bytt från ContentBerg när du läser detta.

Du hittar Squaretype här.

För E-handel

WoodMart E-handel

Temat som redan nämnts förut, WoodMart är en vass kandidat.

Basel E-handel

Du hittar Basel här.

För Fotografer

För Hantverkare

För Restauranger

För Coacher

För Föreningar

Andra intressanta teman.

Teman till WordPress för olika typer av företag.

Många WordPressteman har mallar som passar för flera olika typer av företag / nicher. Teman med designer för flera olika företag har ofta en färdigdesignad startsida för varje typ av företag men kan ofta ha aningen mer generella undersidor än de WordPressteman som riktar sig mot endast en niche. Fördelarna med att välja teman som fungerar i flera olika nicher är att de ofta har fler köpare vilket gör att den som gjort temat kan investera mer tid och pengar i att hålla temat uppdaterat och lägga till nya funktion.

Gratis WordPress-teman

Köpa WordPress-Tema

Se även: Bästa Webbhotellet för WordPress

Behöver du hjälp med WordPress-hemsidan?

Se över dessa resurser:

WordPress:-Webbyrå

WordPress-konsult

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp