Inlägg: Hjälp att starta företag.

Vill du få hjälp med att starta eget företag och öka din chanser att lyckas?

Känns det som för mycket saker att tänka på när du ska starta eget? Låt mig hjälpa dig!

Mitt namn är Anton Marklund. Jag har sedan jag slutat gymnasiet startat flera olika företag. Främst inom e-handel & digital marknadsföring för olika nicher men jag har även till exempel haft en städfirma. Min kompetens ligger främst i att kunna få in kunder via digital marknadsföring. I dagsläget arbetar jag främst med Facebookannonsering åt mina kunder men kör även endel e-handel. StartaEgetFöretag.se vill jag med tiden ska bli den bästa resursen för dig som ska starta eget i Sverige.

Lägg gärna till mig på LinkedIn och berätta hur du behöver hjälp med att starta företag. https://www.linkedin.com/in/antonmarklund/
Du kan också mejla mig: anton (snabelA) antonmarklund.se

Genom StartaEgetFöretag.se erbjuder dig som ska starta eget företag hjälp att komma igång.

Idag erbjuder jag:

  • Hjälp att starta företaget.
  • Digital Marknadsföring
  • Coachning.
  • Hjälper dig ordna en hemsida i WordPress eller Shopify utifrån din budget.

I framtiden vill jag via StartaEgetForetag.se genom sammarbetspartners erbjuda:

  • Säljträning.
  • Kurser
  • Bokföring & ekonomihjälp (Kommer skicka vidare dig till rätt person)
  • Hjälper dig välja rätt företagsförsäkring.

Maila anton@startaegetforetag.se och berätta om ditt företag och vad du behöver hjälp med!

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest
StartaEgetFöretag.se​
Anton Marklund

Grundare till StartaEgetFöretag.se Driver marknadsföringsbyrå " SMMA " som omsätter ca 350k per månad tillsammans med min business partner. Jag har tyvärr inte hunnit jobba med denna sajt senaste åren men planerar att uförbättra materialet 2023 med guider och intervjuer.

Senaste artiklarna